Om David Pressklipp Tävling Träning   Föreläsningar Recept
 
 

Välkommen hit!Detta är min hemsida där jag tänkte presentera mig själv och min sport, triathlon! Triathlon består som namnet antyder av tre grenar i ordningen simning, cykling och löpning.

Efter några år av sjukdom och flera operationer (Läs hela historien här) var jag så framme vid sommaren 07. Då var jag åter vältränad, hade tränat simning ett halvår och cyklat i drygt ett år samt sprungit mina pass. Jag var mitt uppe i den Svenska klassiker (Vasaloppet, Vätternrundan, Vansbrosimmet och Lidingöloppet) som jag nu i och med Vasaloppet (i mars -08) ska slutföra. Då dök SM över IronMan distansen upp som möjlig tävling, jag var ju ändå i form resonerade jag, kunde vara kul att pröva. Min debut i triathlon skedde då, på SM i triathlon över IronMan-distansen (3,8km sim, 18 mil cykel samt 4,2 mils löpning, ett marathonlopp). Jag slutade på en 6:e plats av 450 deltagare. Efter detta har jag tävlat friskt.

Tack vare vänner och sponsorer som stödjer mig i min i min träning, återstår nu att se hur bra jag kan bli som triathlet. Jag lever min dröm!

Kontaktuppgifter

Ursab
Salomon
TK